Alakuló közgyűlés 2009.

A Rozsdamarók Veteránjármű Egyesülete alakuló közgyűlése

A tapolca-diszeli Rozsdamarók már több mint másfél évtizede aktív résztvevői a veterános életnek. Baráti társaságként 2000. évtől kezdődően több sikeres rendezvény is fűződik a “Rozsdamarók” névhez. Leginkább említésre méltó a minden évben Szentivánéj környékén megrendezett Veteránmotoros találkozó, mely várva várt eseménye a veterán motorosoknak és a környező települések lakosságának is.

A lelkes társaság úgy döntött, hogy egyesületi formában teszi hivatalossá működését. 2009. január 21-én jogerőre emelkedett a Veszprém megyei Cégbíróság végzése, amely szerint létrejött a tapolca-diszeli székhelyű “Rozsdamarók Veteránjármű Egyesülete”.

A frissen bejegyzett veterán szervezetünk életében az első fontos dátum 2009. február 6. volt, ugyanis ezen az estén hívta össze a vezetőség az Egyesület első közgyűlését, melyen összesen 37 veteránjármű tulajdonosa jelent meg, és ugyanezen a közgyűlésen meg is választották a tisztségviselőket.

Mohos Csaba elnök köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette az Alapszabályt. A jelenlévők közül 16 fő már mint egyesületi tagok vehettek részt a közgyűlésen, hiszen az ő nevük alapító tagként szerepelt már a cégbírósági kivonatban. Rajtuk kívül ezen az estén még 12 fő jelezte belépési szándékát.

A hivatalos részt követően baráti beszélgetés zajlott, és alkalomhoz illően egy remek pörkölt elfogyasztására is sor került.

alakulo-kozgyules

Fotógaléria az alakuló közgyűlésről