Esztergom 2017.02.24.

A tavaly novemberi kirándulás folyatásaként február 24-én Esztergomba látogatott a Rozsdamarós csapat.
A kora hajnali indulás nem okozott különösebb problémát, azonban a Suzuki gyár látogatása miatti szesztilalom következtében az odaút visszafogottabban zajlott 🙂

A gyárlátogatás 10-12 fős csoportokra osztva közel 2,5 órán át tartott. Mindannyiunk számára nagy élményt jelentett látni a Vitara és SX4 S-Cross típusok előállításának egész folyamatát. “Ezután más szemmel nézünk majd egy új Suzukira” – jegyezte meg Mohos Csabi a látogatás végén.
Mivel az üzemben nem lehetett fotózni, az első csoportképek a bejáratnál készültek. Ezt követően átgurultunk Párkányba. Innen remek kilátás nyílt az esztergomi bazilikára és a várra. Miután a csoportképkészítőket a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem sikerült a terebélyes pocsolyába irányítanunk, rövid sétát tettünk a Duna partján, azután az étterem felé vettük az irányt.
A biológia szertárként is használható helyiségben csípős megjegyzések kíséretében szolgálták fel a finom és bőséges ebédet.
Ezután visszatértünk a Duna jobb partjára és pótoltuk a novemberben kimaradt városnézést: közelről is szemügyre vettük a bazilikát, majd a várfalról tekintettük a környékre.
A hazaúton már egymást érték a pálinka-, és borkínálások, a jó hangulat fokozása érdekében pedig a Fellner Csabi-Mohos Csabi duó szórakoztatta a busz hátsó részén utazókat.
A kiránduláson részt vevő 44 fő nevében elmondhatom,hogy nagyon jól éreztük magunkat, szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk.
Köszönet a szervezésért Szu Zunak, Fellner Csabinak és Kovács Tibinek!

 

Köszönjük a cikket Klujber Ricsinek!

 

További képek a https://www.facebook.com/groups/rozsdamarok/